Hoe ziet mijn dag eruit? Als Junior Project Manager binnen het Branding, PR en Content team heb ik een diverse rol. Ik focus op de social media kanalen van Beter Bed en Beter Bed België. Hiervoor maak ik de briefings voor de opmaak, schrijf ik de copy voor de posts en plan ik de social media posts in. Verder coördineer ik verschillende projecten, zoals het opmaken van nieuwe verpakkingen en samenwerkingen. 

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Beter Bed is de mogelijkheid om door te groeien, de leuke collega's en samenwerking tussen de afdelingen. Tevens vind ik de diversiteit van mijn functie erg leuk. Elke dag is anders en door de verschillende projecten en taken blijf je jezelf ontwikkelen. 

Welke stappen heb ik doorgemaakt bij Beter Bed? Ik ben 2 jaar geleden begonnen als Actie-Promo stagiaire en inmiddels Junior Project Manager. Tijdens mijn studie heb ik verschillende schoolprojecten uitgevoerd bij Beter Bed. Ik vond het zo leuk dat ik graag wilde blijven. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van gehad!

- Demi Kuijs, Junior Project Manager Branding.