Hoe ziet mijn dag eruit?

Als Junior Project Manager binnen het Branding, PR en Content team heb ik een diverse rol. Ik focus op de social media kanalen van Beter Bed, Beter Bed België en Leazzzy. Hiervoor maak ik de briefings voor de opmaak, schrijf ik de copy voor de posts en plan ik de social media posts in. Verder coördineer ik verschillende projecten, zoals het opmaken van nieuwe verpakkingen, werken bij websites en samenwerkingen. 

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Beter Bed is de mogelijkheid om door te groeien, de leuke collega's en samenwerking tussen de afdelingen. Tevens vind ik de diversiteit van mijn functie erg leuk. Elke dag is anders en door de verschillende projecten en taken blijf je jezelf ontwikkelen. 

Welke stappen heb ik doorgemaakt bij Beter Bed?

Bijna 2 jaar geleden als 19-jarige begonnen als Actie-Promo stagiaire en inmiddels Junior Project Manager binnen het Branding team. Eerst heb ik 6 maanden stage gelopen binnen het Actie en Promo team. Vervolgens ben ik 6 maanden tijdens mijn minor twee dagen aan de slag gegaan ter ondersteuning van zowel het Actie en Promo als Branding team. Hierna heb ik mijn afstudeerstage van 6 maanden afgerond binnen het Branding team. Na deze periode en het behalen van mijn diploma ben ik inmiddels fulltime aan de slag gegaan en heb ik er geen moment spijt van gehad. 

Wat betekent beter slapen, beter leven voor mij?

Beter slapen, beter leven betekent voor mij dat een goede nachtrust een grote impact heeft over het verloop van de dag. Als ik zelf goed geslapen heb, ben ik de volgende dag uitgerust en ben ik productiever om met vol energie de dag tegemoet te gaan. 

Wat is mijn ideale droom binnen Beter Bed?

Mijn ideale droom is dat ik nog verder door kan groeien binnen Beter Bed en nog meer mezelf kan ontwikkelen.

- Demi Kuijs, Junior Project Manager Branding.