“HR is een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten.”

Hoe ziet mijn dag eruit?                                                   

Binnen HR maak ik mijn dromen waar samen met bijna 1000 collega’s. Beter Bed is de inspirerende, respectvolle en duurzame werkplek waar iedereen elke dag vol passie en plezier onze strategie uitdraagt. Leren en ontwikkelen staan centraal en medewerkers worden elke dag uitgedaagd om hun talenten te benutten. Om talent te behouden en teams te versterken, heeft Beter Bed een online academie met meer dan 700 trainingen. 
Wat vind ik leuk aan werken bij Beter Bed?             

Het leukste aan Beter Bed vind ik dat het een warm en dynamisch bedrijf is met een heldere visie wat iedereen aanspreekt; Beter slapen, beter leven. Omdat ik zelf geen goede slaper was heb ik ervaren hoe belangrijk slaap is. Ik heb bij Beter Bed veel over slaap geleerd en gelukkig is mijn nachtrust nu veel beter. Voor mij is het net zo belangrijk als goede voeding, goed bewegen en ontspannen.
Wat maakt mijn baan bij Beter Bed zo leuk?            

Mijn werkdagen zijn zeer divers. Van een afdelingsoverleg, naar HR plannen voor de lange termijn, een gesprek over loopbaanperspectieven tot aan het ontwikkelen van een management development programma. Bij Beter Bed heb ik eigenlijk altijd een topdag door de leuke collega’s en natuurlijk is HR ook een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten, dat is waar het om draait.
- Lineke Bernhard, GLT Lid, verantwoordelijk voor HR