“HR is een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten.”

Hoe ziet mijn dag eruit? 

Ik maak mijn dromen binnen HR waar met de bijna 1100 medewerkers. Beter Bed is de inspirerende, respectvolle en duurzame werkplek waar onze collega’s elke dag vol passie en plezier onze strategie uitdragen. Leren en ontwikkelen staan centraal en medewerkers worden elke dag uitgedaagd om hun talenten te benutten. Om talen te behouden en teams te versterken als groeien, heeft Beter Bed een online academy met meer dan 700 leermodules. 

Wat vind ik leuk aan werken bij Beter Bed? 

Het leukste aan Beter Bed vind ik dat het een warm en dynamisch bedrijf is met een heldere visie wat iedereen aanspreekt; Beter slapen, beter leven. Voor mijzelf betekent deze visie ook heel veel omdat ik geen goede slaper was en doordat ik steeds meer leer op het gebied van slaap gaat het ook steeds beter qua slapen. Voor mij is het net zo belangrijk als goede voeding, goed bewegen en ontspannen. Qua voeding kan je mij wakker maken voor een ontbijtje dat bestaat uit fruit, yoghurt en havermout. Dit is een goede start voor mijn werkdag. 

Wat maakt mijn baan bij Beter Bed zo leuk? 

Dagen zie er zeer divers uitzien. Van een afdelingsoverleg naar HR plannen voor de lange termijn. Een gesprek over loopbaanperspectieven met een medewerker tot aan het ontwikkelen van en management development programma samen met de manager. Bij Beter Bed heb ik eigenlijk altijd een topdag door de leuke collega’s en natuurlijk is HR ook een prachtig vakgebied. Bevlogen en betrokken collega’s die samen willen slagen om het beste resultaat voor de klant neer te zetten, dat is waar het om draait.

- Lineke Bernhard, Manager HR Services.