Hoe ziet mijn werkdag eruit? 

Mijn werkdag begint met eerder naar kantoor komen dan de dienst begint. Wel na een goede nachtrust, wat dat vind ik erg belangrijk. Je kan mij niet zomaar midden in de nacht wakker maken voor iets, of je moet met iets heel geweldigs komen zoals een vakantie…Ik kom eerder naar kantoor zodat ik rustig mijn laptop op kan starten, e-mails bekijken en een praatje kan maken met collega’s.

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Geen een dag is voor mij hetzelfde. De ene keer werk ik aan handleidingen voor het gebruik van een nieuw systeem, de andere dag zit ik met collega’s van verschillende afdelingen samen om nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken. Dat vind ik ook een van de leukste aspecten van werken bij Beter Bed; het fantastische team aan collega’s en daarbij de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

Wat is voor mij het belangrijkste? 

Mijn droom binnen mijn baan is dan ook dat alle projecten die wij doen bijdragen aan een betere klantervaring, fijne werkdag voor de collega’s en Beter slapen, beter leven. Dit laatste aspect betekent voor mijn dat ik door goed te slapen weer vol nieuwe energie en ideeën aan de dag kan beginnen. Daarnaast ook dat wij onze klanten en andere geïnteresseerden helpen om ook beter te gaan slapen. Ik sluit mijn werkdag met een voldaan gevoel af als er nieuwe ideeën zijn ontstaan, ikzelf nieuwe dingen heb geleerd, en we net het verschil hebben gemaakt om de klant meer dan tevreden te stellen. 

“Geen een dag is hetzelfde bij Beter Bed, wat het werk leuk en uitdagend maakt”

- Nicky van Kessel, Projectmanager Customer Experience Center | Customer Service