Hoe ziet mijn dag eruit?

De dag begin ik vaak met het ophalen van de verkoopcijfers van de voorgaande dag/week en deze te verwerken in analyses. Hierdoor kan ik zien of we onze doelstellingen halen en indien nodig moeten schakelen. Verder doe ik een check op de prijzen, acties en het assortiment van concurrenten. Daarnaast houd ik me bezig met vragen vanuit onze verkoop, het ontwikkelen van nieuwe producten en het optimaliseren van de collectie.

Wat vind ik leuk aan het werken bij Beter Bed?

Allereerst de collega’s en de werksfeer. Iedereen is open naar elkaar, er wordt veel gelachen, we hebben veel voor elkaar over en regelmatig worden er borrels of etentjes met de afdeling georganiseerd. Daarnaast is er binnen Beter Bed ruimte om je te ontwikkelen en oog voor je groeiproces.  Beter Bed voelt echt als een familiebedrijf. Ik werk dagelijks met veel verschillende afdelingen samen en iedereen zet zich enorm in voor een ander. We hebben veel over voor elkaar, vertrouwen erop dat iedereen de beste intenties heeft, niet alleen voor zijn eigen afdeling maar voor het gehele bedrijf.

Welke stappen heb ik doorgemaakt bij Beter Bed? Vier jaar geleden ben ik in het magazijn van Beter Bed begonnen. Dit zou eigenlijk een tijdelijke functie zijn. Ik had het echter zo goed naar mijn zin dat ik ben gebleven. Ik heb verschillende functies vervuld, waaronder die van coördinator retouren en merchandiser tot uiteindelijk productmanager.
Over welke vernieuwingen ben ik enthousiast binnen Beter Bed? De slimme slaapoplossingen maken mij het meest enthousiast, hoe we bijvoorbeeld door middel van data onze klanten bewuster kunnen maken van het belang van een goede nachtrust en middels onze producten niet alleen een voelbaar maar ook een meetbaar verschil kunnen maken. Daarnaast vind ik onze Experience sores mega gaaf. Moderne winkels die duidelijk laten zien waar we voor staan en in geloven. 

- Jesse Langenhuijzen, Productmanager.