Dutch Bedding Company

DBC (Dutch Bedding Company) International, is de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding waar circa 25 collega’s zich dagelijks bezighouden met de nachtrust van onze klanten. Via een internationaal dealernetwerk, webshops en B2B-kanalen brengt DBC zelf ontwikkelde slaapsystemen op de markt. M line is hierbij het bekendste merk.
Onder M line is een hoogwaardige collectie ontwikkeld bestaande uit (drukverlagende) matrassen, kussens, bedden en boxsprings. Ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen om overdag optimaal te kunnen presteren. Voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. Dag in, dag uit. M line weet dat slaap aan de basis ligt van elke prestatie. Hoe beter de slaap, hoe groter het effect! Want topprestaties komen niet vanzelf.

M line: het slaapsysteem voor sporters

M line is onlosmakelijk verbonden met sport; we zijn hét slaapsysteem voor topsporters door de goede ondersteuning en optimale drukverdeling. Veel sporters zien slaap als onderdeel van hun training en voorbereiding op een betere prestatie en kiezen dus voor M line. We zijn trots op de samenwerking met bekende sportbonden zoals Jumbo Visma, NOC*NSF, TeamNL en de KNVB.

Onze ambassadeurs

Daarnaast heeft M line ook trouwe ambassadeurs zoals een Kjeld Nuis en Shanice van de Sanden die veel waarde hechten aan een goede nachtrust. Komend jaar zullen we ook steeds meer op duurzaamheid ontwikkelen en uiten in diverse POS materiaal zoals posters, banners en displays én in campagnes.

Open sollicitatie